Page 1 of 1

Хуманиот Алчко !!

PostPosted: 02 Nov 2009, 08:50
by tate
Колете,бесете,правете што ќе правите... ваш сум !! :lol:
Image

Re: Хуманиот Алчко !!

PostPosted: 02 Nov 2009, 18:20
by Minch
Ама на Алчко хуманоста нема крај, мора да му се признае. Овие во Црвен крст само крв бараат, а сет лапачка и кафе даваат, па есапете сега кој испадна ќар.

Image

Оваа е слична ама исто толку значајна!!!

Re: Хуманиот Алчко !!

PostPosted: 25 Nov 2009, 20:50
by Suzana (windy woman)
Minch wrote:Ама на Алчко хуманоста нема крај, мора да му се признае. Овие во Црвен крст само крв бараат, а сет лапачка и кафе даваат, па есапете сега кој испадна ќар.

Image

Оваа е слична ама исто толку значајна!!!


Да, Да многу е значајна за оној кој ке ја прими. Примателот ќе има чувство како да вози Gold Wing. :lol: