Хуманиот Алчко !!

Карикатури,фатени моменти и останати работи

Хуманиот Алчко !!

Postby tate » 02 Nov 2009, 08:50

Колете,бесете,правете што ќе правите... ваш сум !! :lol:
Image
User avatar
tate
 
Posts: 129
Joined: 23 Oct 2009, 07:13

Re: Хуманиот Алчко !!

Postby Minch » 02 Nov 2009, 18:20

Ама на Алчко хуманоста нема крај, мора да му се признае. Овие во Црвен крст само крв бараат, а сет лапачка и кафе даваат, па есапете сега кој испадна ќар.

Image

Оваа е слична ама исто толку значајна!!!
WAY OVER YOUNDER - THATS WHERE IM BOUND
User avatar
Minch
 
Posts: 28
Joined: 23 Oct 2009, 20:46

Re: Хуманиот Алчко !!

Postby Suzana (windy woman) » 25 Nov 2009, 20:50

Minch wrote:Ама на Алчко хуманоста нема крај, мора да му се признае. Овие во Црвен крст само крв бараат, а сет лапачка и кафе даваат, па есапете сега кој испадна ќар.

Image

Оваа е слична ама исто толку значајна!!!


Да, Да многу е значајна за оној кој ке ја прими. Примателот ќе има чувство како да вози Gold Wing. :lol:
Suzana (windy woman)
 
Posts: 19
Joined: 04 Nov 2009, 21:22


Return to Смешни слики

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron