Ужице 2013

Надворешни и Домашни собири,журки,забави

Ужице 2013

Postby Leon » 11 Jun 2013, 10:52

Мото собир Ужице се одржува од 21 до 23,06,2013 сите заинтересирани за учество во четврток на состанок да се пријават за навремено планирање и бројна состојба за резервација на ноќевања и пропратни организациони работи.

Иницијатори на патувањето и прво-приаавени се
1. Тони - Пан
2. Оли - Алчко
3. Михаил - Микеле
4.

Image
User avatar
Leon
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 98
Joined: 19 Oct 2009, 14:00
Location: Skopje

Return to Мото Настани-Собири

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron