УЖИЦЕ - СТАНТ

Надворешни и Домашни собири,журки,забави

УЖИЦЕ - СТАНТ

Postby tate » 06 May 2011, 08:12

На 27, 28, 29 Мај во Ужице ( 2х430 км) ќе се одржи собир пропратен со СТАНТ натпревар и настап на ДИВЉЕ ЈАГОДЕ (може да е интересно) Ако има кандидати за споменатото шоу, би отвориле дискусија по темава.
Во меѓувреме ќе се распрашам за ефтин смештај и ќе коментираме овде.
User avatar
tate
 
Posts: 129
Joined: 23 Oct 2009, 07:13

Return to Мото Настани-Собири

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron