Page 2 of 2

Re: ТУРЦИЈА - 2010

PostPosted: 28 May 2010, 21:39
by tate
Тоа беше од мене и од прва рака, останатите фотографии ќе ги гледате во галерија, кога ќе му бидат дадени на Леон!!

Re: ТУРЦИЈА - 2010

PostPosted: 28 May 2010, 22:32
by Leon
Браво!.
Браво!.
Ај добро ни дојдовте многу убав помин сте имале баш не радува фактот дека се поминало во најдобар ред без проблеми и застои.

А да чекам слики за во галерија а и текстов да го спакуваме за на насловна би било многу добро.

Re: ТУРЦИЈА - 2010

PostPosted: 28 May 2010, 23:21
by Ivan Kuvendji
Хмммм... покрај прекрасната земја и патеписот, уживав и во високото ниво на презентирањето на доживувањата.

Благодарејќи на талентот на Зоки, успешно и во голема мера успеа да ми ги пренесе впечатоците, емоциите и атмосверата на ниво на 3D техника.

Ви благодариме, наши аџии..

Re: ТУРЦИЈА - 2010

PostPosted: 20 Jun 2010, 21:18
by BrankoS
Бидејки си го одмарам коленото и ребрата, тек сега стигнав да јаа прочитам репортажава. Едино што можам да кажам е браво тате за тоа што успеа да ни ја доловиш убавината на ова патешествие. Верувам дека репортажава ќе замисли и други од клубов за учество во некоја слична авантура.
Браво на целата група !!!